Nyjægere på Kytterne 2024.

Vi værner om traditionerne i foreningen, og derfor fortsætter vi med at afholde en rundvisning og efterfølgende aftentræk på vores areal ved Kytterne. Denne tradition ændrer vi naturligvis ikke på.

I år bliver det lørdag den 28. september.

Vi mødes på parkeringspladsen for enden af Kytternevej kl. 16:30. Her vil jeg kort fortælle om Kytterne og jagten på området. Kytterne har i mange år været et fantastisk sted for andejagt, og mange af vores medlemmer har nydt godt af det. De seneste år, med det stigende antal gæs, er området også blevet velegnet til gåsetræk. Det er et spændende jagtareal, som til tider kan være meget udbytterigt, og det er til yderst rimelige priser. Sidste sæson kostede et jagtkort til arealet kun 250 kr., hvilket giver adgang til at jage så ofte, man ønsker. Billigere jagt skal man lede længe efter, og finder man det, er der nok ikke meget vildt.

Turen er primært for medlemmer, der endnu ikke har været på Kytterne. Øvrige medlemmer kan deltage, hvis der er plads, og hvis der stadig er ledige pladser, er ikke-medlemmer også meget velkomne. Efter en kort snak og en rundvisning, hvor vi viser jer de opstillede skjul og forklarer, hvor det er fornuftigt at bevæge sig rundt – og hvor man bestemt ikke skal gå hen på en mørk efterårsmorgen – vender vi tilbage til parkeringspladsen. Her vil der være lidt forfriskninger, og vi tager os tid til at besvare eventuelle spørgsmål. Efterfølgende trækker vi lod om rækkefølgen til at vælge skjul til aftenens trækjagt.

Medbring jagtgevær, gyldigt jagttegn, fornuftig påklædning, minimum skridtstøvler og gerne en kikkert. Hvis du har en hund, er den selvfølgelig også velkommen. 1½ time efter solnedgang pakker vi sammen, og vi mødes igen på parkeringspladsen for at opsummere aftenens oplevelser og eventuelt beundre den flotte vildtparade i billygternes skær.

Tilmelding sker til undertegnede på mail til a-o-j@live.dk, og i undtagelsestilfælde på telefon 40477418, hvor spørgsmål også kan stilles. Sidste frist for tilmelding er søndag den 22. september.

Denne dag vil Kytterne være lukket for foreningens øvrige medlemmer fra kl. 12:00 og resten af dagen.

Mvh
Brian Lichon

Udgivet i Aktiviteter, Nyheder.